Terrasschermen

Nieuwe collectie doeken verkrijgbaar voor zonneschermen. Deze collectie heeft prachtige kleuren en patronen voor een frisse look. Interesse? Kom kijken bij ons in de showroom!

In ons assortiment vindt u een veelheid aan soorten en maten terrasschermen. Met name de knikarmtechniek en het kwalitatief hoogwaardige scherm hebben dit product de afgelopen jaren uitermate populair gemaakt.

Het knikarm-systeem zorgt voor een geheel vrije doorloop onder het scherm. De slimme cassette bevat in gesloten toestand zowel de armen als het volledige doek. Perfect opgeborgen en beschermd tegen allerlei schadelijke weersinvloeden.

Behalve de standaard 2-buis-schermen, kunt u ook kiezen voor het unieke systeem van de zogenaamde 3-buis-schermen voor extra stabiliteit en comfort. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en details van dit soort schermen.

De doeken
De doeken bevatten een vrijwel onbeperkte keuze uit effen kleuren en streepmotieven. Het weefsel is van duurzame kwaliteit, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden.

Bediening
De bediening van de schermen bestaat standaard uit een soepel lopend windwerk met slingerstang. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een electrische bediening, tegen een relatief lage prijs. Wilt u dat het scherm volautomatisch in en uitgaat bij veranderende weersomstandigheden, dan kunnen wij indien u dat wenst een zon-/windmeter plaatsen. Ook een afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie over deze (Somfy) electrische bediening of automatische besturing van uw zonneschermen, neem dan contact met ons op.

Maatwerk
Er zijn onnoemlijk veel combinaties mogelijk qua kleur, dessin, cassettevorm en bediening. Wij adviseren u daarom graag wat het beste zou passen bij uw woning. Vervolgens gaan wij aan het werk om uw specifieke wensen te verwerken in het product.

Beschermt
Wij mensen houden van de zon. Wanneer de eerste zonnestralen tevoorschijn komen openen we deuren en ramen en genieten volop van het buitenleven. De zon kan echter, wanneer we niet goed opletten, ook schade aanrichten. Zo nu en dan de schaduw opzoeken is daarom zeker geen overbodige luxe. Wil dat zeggen dat u binnen moet gaan zitten? Natuurlijk niet. Een buitenzonwering met Tibelly® acryldoek blokkeert namelijk, ongeacht de kleur, ten minste 90% van de schadelijke uv-straling. Naast bescherming tegen zonnestraling voorkomt Tibelly® acryldoek ongewenste inkijk en verkleuring van (tuin)meubelen.