Terrasoverkapping

Net geen hoogzomer of net iets te fris? ’s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond, een terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin.
De solide constructie van onze terrasoverkapping uit uiterst duurzame materialen verzekerd u van een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke comfortzone waar u jaren lang plezier van zult hebben.

De variabele montagehoek van 5 tot 12 graden zorgt voor een brede toepasbaarheid.

Geïntegreerde verlichting is optioneel verkrijgbaar. De waterafvoer via een geïntegreerde goot en de staanders is volledig aan het zicht onttrokken.

Nu is het ook mogelijk om het dak van de Piazza met gelaagd glas te laten monteren. Dat geeft een onbelemmerd zicht naar boven, wat weer resulteert in een grote lichtopbrengst onder uw terrasoverkapping.

De Piazzola.

De Piazzola is terraszonwering in de meest praktische zin van het woord. Eigenlijk zou weerwering een betere benaming zijn voor deze bijzondere creatie die u optimaal van het buitenleven laat genieten. Dit beproefde systeem is zo ontwikkeld dat het maar liefst 30 vierkante meter schaduw kan leveren en ook bij een buitje blijft men droog onder deze overkapping van doek. Het aluminium is in verschillende standaard kleuren leverbaar maar ook speciale kleuren kunnen op verzoek worden geleverd. In combinatie met moderne of klassieke doekkleurenen dessins kan deze extra leefruimte geheel naar eigen smaak worden gekleurd.