Screens2017-04-04T13:54:17+00:00

Screens

Nieuwe collectie doeken verkrijgbaar voor screens. Interesse? Kom kijken bij ons in de showroom!

Oorspronkelijk werden screens gebruikt voor grote kantoorprojecten, ziekenhuizen en scholen. Maar dit type vlakhangende zonwering kan natuurlijk met evenveel succes worden toegepast bij ramen van woningen en appartementen.

Glasvezel:
Een screendoek wordt geweven uit draden van glasvezel en heeft daardoor een enigszins open structuur. Het zonlicht wordt gefilterd voor zo’n 85 procent. Het zicht naar buiten blijft behouden, terwijl u overdag nagenoeg geen inkijk heeft. De doeken zijn verkrijgbaar in een hele reeks kleuren.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Bedieningsgemak:
Kleinere screens kunnen worden bediend d.m.v. band, koord of staaldraad; Grotere d.m.v. een windwerk met slingerstang. Naar keuze kan het bedieningspunt binnen of buiten worden aangebracht.
Het summum van comfort is natuurlijk electrische bediening, al dan niet met afstandsbediening. U kunt de bediening zelfs volautomatisch laten verlopen, zodat de screens worden geactiveerd als de weersomstandigheden daar aanleiding voor geven.

Voor meer informatie over electrisch comfort neem contact met ons op.

Ook voor grotere projecten bent U bij van den Akker-zonwering op het juiste adres, vraag geheel vrijblijvend een scherp geprijsde offerte aan.

De SolidScreen:

De SolidSreen is een nieuwe screen uit eigen fabricage, die werkelijk windvast is in elke stand. Dankzij een ingenieus ritssysteem zit het doek in elke positie windvast en is insectenwerend in gesloten positie. Het is een eenvoudig principe waarbij de zonwerende doek voorzien is van een speciale afboording met symmetrische rits. Op die manier zit het geheel stevig gevat in beide zijprofielen of geleiders.

SolidScreen, het technologisch hoogstandje op het vlak van comfort en gebruiksgemak, kan worden toegepast in de particuliere woningbouw, kantoorgebouwen of projectbouw.

Voor meer info kijk hier

Kwaliteit en onderhoud
Screendoeken worden geweven van glasvezeldraden. Door het gebruik van glasvezel krijgt het doek een enigszins open structuur.
De glasvezeldraden zijn uiterst sterk en gecoat met pvc, waardoor deze een zeer lange levensduur hebben.

Stof- en oppervlaktedeeltjes worden eenvoudig verwijderd met behulp van een stofzuiger of ‘blower’. Veelal is tegen het doek kloppen ook al voldoende. Gebruik in géén geval een hogedrukspuit of tuinslang om het screendoek schoon te maken.

Het doek kan simpelweg gereinigd worden met lauw water, groene zeep en een zachte borstel. Laat na het reinigen het doek uithangen en drogen.
Voorkom ook na een regenbui dat het doek te lang, bij voorkeur niet meer dan 3 dagen, opgerold in de cassette blijft zitten. Het regelmatig luchten van het doek voorkomt weervlekken en schimmels.