Alulux Rolluiken

Alulux rolluiken
Wij van Akker Zonwering assembleren zelf de rolluiken in onze werkplaats. De Alulux rolluik kent vele eigenschappen, dit is voor ons dan ook de reden dat wij ervoor kiezen om de onderdelen van Alulux te gebruiken. Hieronder zijn de belangrijkste voordelen van een rolluik uitgelegd.

Maatwerk
Rolluiken zijn in talloze kleuren en kleurcombinaties leverbaar. Omdat wij de rolluiken geheel op maat voor u maken, kunnen al uw tuindeuren, raam/deurcombinaties en schuifpuien van een rolluik voorzien worden.

Veiligheid
Veiligheid is één van de belangrijkste factoren in het dagelijks leven. De aanschaf van een rolluik is één manier om de veiligheid bij u thuis te optimaliseren. De rolluiken worden standaard voorzien van stevige bladveren, waardoor het van buitenaf opduwen van het rolluik onmogelijk is.

Privacy & rust 
Een volledig gesloten rolluik blokkeert de lichtinval, reduceert tot wel 10 decibel aan geluid, is bestand tegen extreme weersomstandigheden en is insectenwerend.

Isolatie 
Het is misschien de meest over het hoofd geziene functie van een rolluik, maar zeker geen overbodige. Een rolluik in gesloten stand isoleert de achterliggende ruimte in zowel de zomer als in de winter. Deze fijne bijkomstigheid heeft een positief effect op uw binnenklimaat, onderhoudskosten en energierekening.

Gebruiksgemak
Het uitgangspunt bij rolluiken is een bedieningspunt binnenshuis. Kleinere rolluiken kunnen daar worden bediend d.m.v. band. Echter kiezen veel mensen voor een elektrisch bedienbaar rolluik. Deze rolluiken kunnen worden bediend door middel van een opbouwschakelaar aan de muur of voor een meerprijs met een afstandsbediening.

Neem zelf het heft in handen om van uw woning een aangename plek te maken, waar u geniet van veiligheid, privacy, rust, isolatie en gebruiksgemak. Bij interesse neem contact met ons op!