Kozijnen

Kunststof

In de huidige tijd zijn mensen steeds minder bereid om veel onderhoud aan hun woning te verrichten, of te laten verrichten. Dat is dan ook vaak een reden waarom voor kunststof kozijnen wordt gekozen. Kunststof kozijnen zijn zo goed als onderhoudsvrij. Met een regelmatige schoonmaakbeurt kan worden volstaan waardoor de kozijnen lang meegaan.

Kunststof kozijnen zijn gemaakt van duurzaam, sterk materiaal waarop weersomstandigheden geen invloed hebben. Daardoor hebben kunststof kozijnen een lange levensduur die indien gewenst zelfs nog kan worden verlengd.

Werkwijze

voorbereiding

Allereerst helpen we u om inzicht te krijgen in de technische mogelijkheden (en beperkingen) rondom uw wensen. Dat kan een eenvoudige klus zijn, maar ook voor omvangrijke projecten deinzen wij niet terug.

Gedurende deze vrijblijvende kennismaking op locatie (bij u thuis), nemen we de mogelijkheden, naar aanleiding van uw wensen en eisen, met u door. We laten voorbeeldmaterialen zien en vertellen over de verschillende opties voor het op maat aanbieden van uw kozijnen.

Het kostenplaatje

Wanneer u in grote lijnen weet hoe uw verbouwing vorm moet gaan krijgen, maken we een totaalplaatje van het materiaal, de levering en de montage-uren. U weet op deze manier precies waar u aan toe bent, dit voorkomt verassingen achteraf. Deze offerte zal aan u worden toegelicht, waarna het voorstel eventueel kan worden aangepast, voordat u een definitief besluit neemt. De prijsopgave is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Opdracht

Wanneer we overeenstemming bereiken tot het leveren van de aan u geoffreerde kozijnen, bevestigen we u schriftelijk de details rond de uitvoering van de opdracht (materiaalkeuze, kleur, maatvoering, planning, kosten, etc…)

Meten en bestellen

Om uitvoering te kunnen geven aan uw opdracht, is het nodig de maten en de situatie (dat wil zeggen ter plekke) op te nemen. Op basis van de meetgegevens bestellen wij dan de producten en materialen bij de diverse leveranciers.

Levering en montage

Wanneer de materialen geleverd zijn, maken we nadere afspraken met u over de montage. Voor zover mogelijk doen we de montagevoorbereidingen in onze werkplaats, zodat de eindmontage ter plekke minder tijd kost. Op de daarvoor (vooraf) afgesproken dag of dagen komen we de werkzaamheden uitvoeren.

Oplevering

Na een laatste controle, leveren we het maatwerk aan u op. Daarbij geven we informatie over de wijze waarop u het beste met onderhoud kunt omgaan.