Solidare

De Solidare, de Solide schaduwbrenger van formaat. Heeft u een terrasoverkapping maar geen zonwering? Op zoek naar een complete terraszonwering? Of misschien zelfs naar een volledig vrijstaande zonwering? De Solidare is de oplossing. Hetgeen de Solidare zo bijzonder maakt is dat het zonweringdoek wordt geleid door de ritstechniek bekend van de Solidscreen.

* Doek rondom compleet gesloten
* Doek zonder hangende zijkanten
* Doek dat ook in grotere systemen aanzienlijk minder doorhangt
* Geen lichtinval tussen doek en geleider

De kern van het Solidare – systeem, in twee verschillende gedaanten. Het is de keuze wanneer u al beschikt over terrasoverkapping, maar de zonwering ontbreekt. De Solidare veranda complementeert en verreikt het gevoel van het buitenleven. Geschikt voor zowel montage op de terrasoverkapping, als eronder. Hoogwaardige aluminium profielen en het ritsgeleide doek maken de Solidare Veranda windvast, uiterst duurzaam en solide.

Iedere montage heeft zijn eigen voor – en nadelen. Echter hebben beide producten het unieke kernmerk dat er in geopende stand géén lichtinval is tussen de treklijst van de Solidare en de goot van de overkapping.
De Verso brengt een geheel andere sfeer met zich mee dan de solidare veranda.
Het doek is geheel zichtbaar wanneer u onder de terrasoverkapping zit. Hiertegenover staat dat doek op de overkapping de warmte effectiever weert. Bij de verso zullen bijv. lichtspotjes, niet meer zichtbaar zijn wanneer het doek is uitgerold. Een bijkomend voordeel is dat het doek minder wordt blootgesteld aan de weersomstandigheden en er hierdoor minder onderhoud nodig is.
De keuze is aan u.