Lamellendak

Lamellenoverkapping ( Terrasscherm )
Een mooi product voor een gezellig buiten leven. De unieke lamellenconstructie opent en sluit eenvoudig met een afstandsbediening. In gesloten toestand is de overkapping volledig waterdicht. Aluminium is een kwalitatief zeer hoogwaardig materiaal, enerzijds sterk en solide, anderzijds licht in gewicht. Het is bovendien onderhoudsvrij en heeft een lange levensduur. De lamellen zijn leverbaar in aluminium.

Uitbreiden
De V88 kan worden voorzien van een tijdklok ,zon- of windautomaat die de lamellen doen sluiten op momenten die uzelf of de weersomstandigheden bepalen. Daarnaast is de V88 perfect te combineren met het bijpassende assortiment voor uw gehele tuin. Wilt u hierover informatie kom gerust aan bij onze showroom.

Nu ook de Cubola.

De Cubola © is ontstaan uit praktische noodzaak om,
ook op lastige plaatsen, beschermd en beschut van het buitenleven te genieten. Vervolgens is deze zonwering voorzien van een strakke uitstraling.
Het is een uniek zonweringsysteem dat zowel vrijstaand, als aan een gevel of op een schutting gemonteerd kan worden.
De Cubola © is het eerste zonweringproduct dat volledig horizontaal haar beschermende werk doet, zonder dat het doek “plisseert” wanneer het in de cassette verdwijnt.
Een speciaal ontwikkeld systeem maakt het bovendien mogelijk het doek in een variabele hoek te plaatsen.
Ook wanneer het doek volledig in de cassette zit, is het frame op zich een achitectonische verrijking.

Creatieve combinaties.

Standaard is het onderhoudsarme aluminium Cubola © frame verkrijgbaar in wit (RAL 9010) en antraciet structuurlak (RAL7016) . Echter, elke andere RAL kleur is op bestelling leverbaar. In combinatie met de vele verschillende beschikbare doekkleuren en en dessins kan iedereen zijn eigen stijl creéren

Voor de mogelijkheden kijk hier