Markiezen

Markiezen worden steeds meer een vast onderdeel van het Nederlandse straatbeeld. Niet verwonderlijk, want ze geven uw huis of bedrijf stijl en allure. Door de praktische opzet van markiezen zijn ze ook nog eens erg praktisch.

Door de dichte zijkanten wordt het zonlicht optimaal tegengehouden, terwijl ramen en deuren door de ideale ophanging gewoon vrijuit kunnen worden geopend. U hebt ook de keuze uit houten of aluminium frames.

Voor meer info neem contact met ons op.

De doeken
De markiezen zijn leverbaar in diverse kleuren, maten en dessins.
Door de zware kwaliteit van het schermweefsel, zijn de markiezen rot- en schimmelvrij, vochtbestendig, vet- en vuilafstotend en UV-bestendig.

Bediening
Bij de bediening van de schermen kunt u kiezen uit een handmatige of electrische bediening. Wilt u dat het scherm volautomatisch in en uitgaat bij veranderende weersomstandigheden, dan kunnen wij indien u dat wenst een zon-/windmeter plaatsen.
Voor meer informatie over deze (Somfy) electrische bediening of automatische besturing van uw zonneschermen, neem contact met ons op.

Maatwerk
Er zijn onnoemlijk veel combinaties mogelijk qua kleur, dessin en bediening. Wij denken daarom graag met u mee wat het beste zou passen bij uw woning of bedrijf. U kunt zelfs de markiezen laten bedrukken met een bepaalde tekst of andere visual, denk aan uw bedrijfsnaam of logo…